A Tó

2013.09.30 12:51

Megtaláltuk a helyünket Adrival!

Közvetlenül az egyetem mellett van egy gyönyörű tó. Amikor jó idő van itt Birminghamben, nos azt ki kell használni, mert ritka mint fehér Zorró.

Aznap is így történt mikor Adrival  eldöntöttük, hogy uccu ki az ágyból, most elmegyünk felfedezni a környéket. A tó maga teljesen el van kerítve, persze azért vannak beugró részek ahol le lehet ülni padokra és piknikezni egyet mondjuk, de közvetlenül körbejárni a tavat nem lehet. Elviekben. Gyakorlatban mondom sem kell mi azért megtaláltuk a módját. Találtunk egy kis rejtett ösvényt, ahol szó szerint át kell verekednünk magunkat a dzsungelen, de megéri, mert kalandos és utána gyönyörű kilátás vár ránk. 

Tudom, hogy ha azt mondom, itt még a fű is zöldebb, akkor az a reakció, hogy jó ezt nem kell...persze nyilván jól érzitek magatokat...blablabla...de itt tényleg zöldebb, gyönyörű gondozott zöld fű van mindenütt!!!


Visszatérve, kicsit nehézkesen kerültük meg a tavat, szántóföldeken kellett átmenni, majd kitérni kicsit az útra, de végül eljutottunk egy parkhoz, ami egy kis emelkedőn volt, így fenséges kilátás nyílt a tóra. Leheveredtünk egy kicsit, spanyolok kifeküdtek...nem bírta a cigány a szántást, de ezt már a legelején sejteni lehetett amikor shoppingolós ruhában jelent meg nekem, mikor mondtuk kirándulni megyünk. :D
Mikor aztán a napi D vitamin bevitel is megtörtént, összeszedtük magunkat egy Jump fotóra. :) 

Este még leültünk Adrival a tóhoz egy kicsit a romantikus helyünkre. :D Naplementekor a legizgalmasabb egyrészt azért mert Naplemente :D másrészt azért mert 7 óra körül az összes sirály a tó közepére gyűl aludni és kb 2 méterrel a fejünk felett repülnek el, de rengetegen. A hátunk mögött van egy hatalmas leejtő az út túlaloldalán, ahonnan gágogást hallottunk de ugye nem láttunk semmit, Adri el kezdett válaszolni a hangoknak (megszokás gondolom), hogy - Mondjad kicsim, mi a baj? Erre vagy 20 vadkacsa 1 méterrel a fejünk felett kirepült a sövény mögül, úgy hogy mi csak visítani tudtunk meglepődésünkben. 
Valahonnan meg kell szereznünk a térfigyelő kamarák felvételét!!! :D

Azóta sokszor visszajárunk a helyünkre olvasni, meg álmodozni egy kicsit. Amíg itt vagyunk az a mi helyünk lesz. :)