Erasmus and Exchange Students Orientation - 1. nap

2013.09.11 10:00

És Szerdán megkezdődtek a a hivatalos programok.

10kor reggelivel vártak lenn minket a bárban, kaptunk gyümölcsöt, kávét, teát, péksütit, ki amit akart. Ott aztán végre megismerhettük az összes Erasmusos diákot. Több mint ÖTVENen voltunk! Voltak spanyolok, németek, írek, koreaiak, belgák, japánok, szlovákok, románok, franciák, és persze a 4 magyar lány. 

11kor aztán csoportokba osztva, elindulutnk fel az emeleti termekbe, ahol elkészítették nekünk a fényképes belépőkártyáinkat. Igen. Itt nagyon komoly rendszer van, az a kártya nyit minden ajtót, rajt a neved, fényképed.. minden... Szóval elkészültek a csodálatos bélyegképek. És ahogy az lenni szokott mindenki a legjobb arcát mutatta... (szőrnyűek lettek :D ) Eztuán aláirtuk a a kolis szerződés, és megkaptuk a felhasználónevünket és jelszavunkat a suli számítógépes rendszeréhez. És végree VÉGREEE megtudtuk, hogy ez kell ahhoz is, hogy tudjuk használni a wifi-t a campus területén.

Déltől elkezdőtött az egészségüggyel kapcsolatos előadás. Itt kitöltöttük a szükséges űrlapokat, közöltük, hogy a halálunk után nem adományozzuk el a szerveinket... stb. Aztán megismerkedtünk az orvosokkal, ápolónénikkel. Elmondták hogy hova kell menni, mit kell csinálni, ha baj történne velünk.

1kor elmentünk ebédelni a suli menzára. Borzalmas volt... :D De legalább már ezt is tudjuk.. mondjuk lehet hogy nem a tejszines halat kellett volna választani... bár jónak jól nézett ki de se íze se bűze nem volt. Na mindegy.

Eztuán volt még egy előadás arról, hogy hogy kell használni a Newman tanulói oldalát... ez olyasmi mint otthon a neptun! Csodásmesés! :)

 

2-re már végeztünk is minden hivatalos kötelező programmal és ágynak dobtuk magunk. Nem voltunk még hozzászokva a korai kelséhez....

 

Este azért még lementünk egyet SÖRülni a Sensesbárba... :)

 

That's all.

 

xoxo

 

A.

Téma: Erasmus and Exchange Students Orientation - 1. nap

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása