First night at the Senses Bar

2013.09.08 20:00

Szóval Éva drága ott fejezte be, hogy Markus man segítségével felcipekedtünk az ötödikre. Ismétlem... az ÖTÖDIKRE. Külön szobába kerültünk Évivel, kipakoltuk a cuccainkat, és elindultuk felfedezni a kolit (tűzriasztó beindítása nélkül - AWKWAAAARD). Összefutottunk 3 spanyol lánnyal akikkel később elindultunk várásolni. Ez ugy 4 körül volt. Üzenet a következő generációnak: Vasárnap a boltok 4kor bezárnak... ne induljatok el 4.05kor várásolni.... Aztán fogtuk magunk még beljebb mentünk a városba kávé után kutatva. Undórítóan sok galamb volt. A lányok meg nem értették miért ugrálok mindt valami idegbeteg.  Na mindegy.

Megittuk a kv-t és hazajöttünk. Jó fejek ezek a spanyol lányok! 

 

Ismét fontos információ következik kedves olvasók: ha sötét van már odakinn,  és te át szereznél öltözni, közvetlen az ablak mellett, lámpánál, és netalántán az ötödiken laksz, ahova mindenhonnan belátni, légy olyan okos hogy húzd már be a függönyt, mert lehet hogy 2 britt srác fog kukkolni az udvarról! ;) Thanks.

A következő történt: én a saját szobámba próbálntam emberi fejet felrakni magamnak, egyszer csak az látom hogy Éva Kruppa visitva, ugrálva jön át a szobámba "Nézz ki az ablakon! Nézz ki az ablakon!" És akkor látom hogy 2 egyed erőteljesen stíröli az ablakokat...... to be continue...

 

Közbe Antiáék lespanoltak a koliba a német lányokkal is, akik lehívtak minket a bárba este. 

És itt kezdődött a dolog... Fontos tudnivaló: aznap volt a névnapom... azt hiszem innentől nem kell megmagyaráznom a dolgokat. 

Lementünk a bárba 4 német lány, 3 spanyol lány, 4 magyar lány és Markus :D 

Belépünk a bárba, és a két szimpatikusnak nem tűnő srác vigyog rám meg Évire de ugy ezerrel. És akkor bumm... megvannak a kukkolóink. (Josh and Oli) Akikről később kiderült hogy hatalmas arcok. Jöttek a körök, Rita hozta a pálinkát. 

Jött aminek jönnie kellett.... senki ne gnodoljon rosszra. 

 

Azttán jött az " I have never..." játék. Ezeke a brittek nagyon élvezték. Aztán Liam ( tha bartender guy) lehuzta a rolót. Mi meg lassan elszállíngóztunk. Évivel feljöttünk szobánkba, még nem aludtunk, de minketten már piszibe voltunk.. egyszer csak halljuk hogy kopogtatnak.. Oli meg a Josh jött megnézni hogy hol lakunk... rákaptak a gépemre, a zenékre meg a hagfalra.. 10 perc múlva már ott volt a szobánkba a Marcus, a Matty meg egy angol csaj a Nina is.... Évivel mi csak összenéztünk... nem tudtuk hogy kerültek ide.. de nem ellenkeztünk :) Aztán meghívást kaptunk Nina másnapi 22. szülinapjára...

 

Király este volt. 

 

A srácok ugy 2 körül leléptek.. nekünk meg jött a jól megérdemelt alvás... finally.

 

A.

 

Téma: First night at the Senses Bar

Dátum: 2013.09.12

Feladó: A.

Tárgy: :)

helyesírási hibákért elnézéseteket kérem ;) :)

Új hozzászólás hozzáadása