Freshers week

2013.09.16 00:00

Szépjóreggelt kedves olvasóság! A legőszintébb elnézéseteket kérjük, amiért kb 1 hete nem irtunk ide... de kezdenek beindulni az események. Ha ez vigasz, akkor mindekit meghívok ma este egy sörre a PopWorldbe... csak érjetek oda :D ;)

 

Na szóval. A múlt hét... ajjajjajjj. Freshers week (gólya hét). Olyan volt, mint amilyennek gondoljátok hogy volt. :D Buli buli hátán, tanítás még nuku.

 

HÉTFŐ - Traffic Party. 

A Lényege az volt, hogy mindenkinek zöld, sárga vagy piros ruhát kellett viselnie, annak függvényében, hogy milyen a 'családi állapota' :D  Én tiszteletemet tettem egy zöld zoknival. Ennyi volt a nagy beöltözés. Szintán hatalnas buli, nevetés, tánc, ökörködés. Rengeteg új embert megismertünk.

 

Kedd - Bowling night. 

Ezt az estét skippeltük, mert ez benn volt a városba, és mint csóró erasmusosok inkább kihagytuk, és lenéztünk a sensesba, ahol RnB party  volt.

 

Szerda - I ♥ Tom's mum

Ez a buli is benn volt a városba, a Walkabout nevű helyen. Mint megtudtuk, ide már korábban meg kellett vona venni a jegyet, ugyanis a VIP pólók, amiket a Newman diákoknak készítettek elfogytak... Így hát fogtunk egy taxit, és poló és jegy nélkül mentünk be a centerbe. Aztán ott valahogy sikerült szerezni karszallagot, és igy lejutottunk a többi Newman-es diák közé az alsó VIP terembe. És ott mulattunk hajnalig. Mikor az elsó terembe zártak, felmentünk a felsőba és ott folytattuk. Vagyis folytattuk volna, ha nem lett volna a terem tele öltönyös 40es japán bácsikkal akik ott ropták a táncparkett közepén, és egyre és egyre közeledtek. A spanyol fiúk ezt nagyon viccesnek tartották és még biztatták is őket. A lányokkal viszont takarodót fújtunk! Fogtunk egy 12 személyes taxit és irány vissza a koli. Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a gatyánakt is rá fizetjük a taxira, közölném, hogy meg vagyunk áldva 2 alkudni remekül tudó spanyol lánnyal, akik oda és visszafele is majdnem felére alkudták a taxipénzt!

Well done Clara and Lua ;)

 

Csütörtök - Heroes vs. Villains

Igen. Ez az este igérkezett a legkirálybbank! Évinek megvolt a macskanő jelmeze, nekem meg a Kung fu Pandám (sapka). De aztán ugy döntöttünk a végén, hogy inkább hanyagoljuk ezt az estét, a szervezetünkre és a pénztárcánkra való tekintettel. Így inkább mentünk a TV szobába és spanyol barátainkkal megnéztük Brad Pitt legujjabb legzombisabb filmjét, a World War Z -t :) Jó film nagyon. Voltak sikogatások, röhögőgörcsök. Aztán a végén rájöttünk, hogy sokkal  jobban jártunk így, mintha lementünk volna a bárba.

 

Péntek - Neon Party

Ajjajjajj. A legeslegjobb buli volt a héten. (Még szerencse, hogy előző este répihentünk egyet) Úgy képzeljétek el, hogy kibővítették a bárt, és ahol alapból a menza van, oda felhúzztak egy falat (!!!!) és lett egy hatalmas nagy tánctér. A bejáratnál kaptál neon karkötőket, arcfestéket, mindent ami kell. Mindenki szines cuccokban, telefestett arccal, kézzel, lábban, mindennel. Közbe neon fények, lézerek, füstgép .... hatalmas jól nézett ki az egész.  Csak mint általában, most is 2-3 körül bezár a bazár. A végére az összes angol hazament aludni, csak mi, a kis erasmusos csoport (akik otthon csak ilyenkor melegednek be igazán) tartottuk a frontot. De ennek ellenére is, azt mondom, hogy ez a buli feltette az i-re a pontot!

 

A héten napközben is éltünk amugy, csak azok nem annyira említésra való dolgok. Aludtunk, ettünk, filmeztünk... Ja! És elkezdtünk járni a gymbe. Naponta minimum 1 óra. Megvettük a havi bérletet. :)

 

Én ennyi voltam már.

 

Igyekszünk felzárkózni.

 

xoxo

 

A.