Kiugrunk a bőrünkből! :) :)

2013.10.03 15:15

Nem csak, hogy ezen a héten megtudtuk, hogy kapunk ösztöndíjat, de végre elkezdődtek a délutáni Societyk is. 

Felnőttesen bevalljuk, hogy mindig gyerekek fogunk maradni, és szeretjük a GLEE-t. Pontosítanám, imádjuk. Így az a hír, hogy a Newman Universityn is van Glee, ugyan itt Harmonicsnak hívják, teljesen megőrjített minket. Hétfőn volt az első óra. Már a legelején megbeszéltük, hogy ide mindenképpen fogunk menni, ennek ellenére is Adrit úgy kellett noszogatnom, hogy menjünk. Annyira rágörcsölt, hogy ő nem tud egyedül énekelni, hogy egyszerűen beszélni nem lehetett vele. Mikor már a teremben voltunk, akkor is azt mondta, hogy elmegyek mindjárt. Hiába mondtam neki, hogyha nem akarsz egyedül akkor nem kell. Calm down bro!!! Kis spoiler következik: Harmonics végén ott ölelgetett, hogy köszöni, hogy elhoztam ide. :D :D Bolond!!! De a legjobb féle. ;)

                                       

Hétfőn a Dance studioban volt az esemény megtartva. Körbe kellett állnunk, együtt beénekeltünk, kicsit ismerkedtünk egmással. Aztán közösen elkezdtünk dalokat énekelni. Greaseből is énekeltük a Summer Nightsot, persze igazi módon fiúk lányokkal szemben. Ja igen rengeteg fiú tag van!!! Teljesen visszakalauzolt a filmbe, egymással szemben énekeltünk és élveztük minden porcikánkkal a dalt. A fiúk nagyon szexik voltak, egyáltalán nem érzik kínosnak az egészet, ugyanúgy táncoltak ahogy a filmben a dal alatt. Nagyon muris volt. 
Aztán az egész bandát két részre osztották, két külön terembe és kis verseny keretében mindegyikünknek önállóan fel kellett dolgozni egy számot, aztán a végén előadni egymásnak. Mi az Iris c. számot választottuk, míg a többiek Bruno Mars Grenade számot énekelték. Nagyon jó délután elfoglaltság volt, és ez még csak nagyon egy bemelegítés volt. Minden hétnek meg lesz a maga témája és ezek fényében kell majd dalokkal készülni. Alig várjuk!!!!!
Reggel pedig Culture and Identity in Britain óránk volt,  Mindent Nagy-Britanniáról én ezt a címet adnám neki. Interaktív óra keretében megbeszéljük, Anglia földrajzát, politikáját, történelmét, szokásokat, etnikumokat, nemzeti különlegességeket. Nagyon izgalmas órának nézük elébe.

 

Kedden Jane és Debbievel kezdtük a napot, Education Studies in Early Years tanóra keretében. Eleve a terem elrendezésében is látod már, hogy milyen órrára számíthatsz, hiszen kevesen vagyunk és kör alakú asztaloknál ülünk. No meg két tanár egyszerre tartja az előadást egymást kiegészítve, közben viccelődve. Nagyon édesek együtt és felettébb élvezetesek ezek az órák. Mindig kíváncsiak a saját élménybeszámolókra, így erre a momentumra elég sok időt szentelnek. Pedagógia tantárgyból hála istennek már sok dolgot megtanultunk, amiket most mondanak el még egyszer, így lehetőségünk van kicsit kényelmesebben elsajátítani angolul a szakszavakat, azonban nyilvánvalóan rengeteg új dologgal és történelmi személlyes találkozunk,a mit Magyarországon például nem tanítottak. Vizsgafeladatunk a 3000 szavas esszé írása, így majd rengeteget kell kutakodnunk a könyvtárban, de legalább szemezgethetünk a szakdolgozatunkhoz is a témákból.

Este sor került az első röplabda edzésre, amit én és Adri alapítottunk, nem nagy reményekkel. Hiszen új Society révén nem sok esélyt látván bennünk, az edzésünket is kedd estére fél 9-től 10-ig rakták, így még inkább nem láttunk esélyt arra, hogy sokan jönnek el. Felraktuk a hálót, megérkeztek a röplabdák és folyamatosan szállingóztak be az emberek, úgy hogy a végén 21!!!!! ember jött el az eseményre. Azóta is kapom az üzeneteket facebookon idekenektől, hogy a következőre ők is szeretnének jönni. Nagyon meglepődtünk Adrival. A sportszervezet elnökei is amikor bejöttek kikerekedett a szemük, hogy mi az Isten ingyen alkoholt osztogatnak???!!! Hát NEM drágáim, nesze toll a fületekbe, ennyien szeretnének röplabdázni. Előttünk a férfi kosáredzésen 6 voltak!!!

3 csapat alakult és kis káosz után, de elkezdődött a játék, Nagyon élvezte mindenki. Voltak viták, veszekedések, hogy nem jól számoltuk. Tehát teljes szenvedéllyel csinálták és nagyon jól sikerült a végén!!! Ma Student Union irodájába lemenve mondták, hogy következő évben rendes sportfoglalkozássá fogják felemelni a dolgot és edzőt fognak hozzá kérni, hogy rendes edzés legyen majd!!! 

Adrival visszafele a kollégium folyósoján nem mentünk hanem szálltunk, repültünk az örömtől. Még egy órát itt ugráltunk a szobánkban és igazi lány lévén, aki örömében és bánatában is nasizik, ZABÁLTUNK!!!!

                       

 

Szerdán kicsit mászkálni mentünk a városba. Találtunk egy hatalmas információs házat, tele turistákkal így a következő programokra leltünk!
Először elmentünk ChinaTownba, a Kínai Negyedbe és beültünk egy étterembe. Nos...3 asztalnál ültek a hatalmas gyönyörű étteremben, mondanom sem kell, hogy mi voltunk egyedül nem ferdeszeműek. A főnök abban a minutumban hogy lelültünk, ezt így hidjétek el, ahogy mondom az aztalaon levő pálcikák mellég két kanalat és két kés rakott!!!! és a tv-ben menő kínai műsort átváltotta CNN-re. Na mi ez ha nem diszkriináció?? :D
Mellesleg pálcikával ettünk, a videón láthatjátok is édes Adri, hogy eszik életében először pálcikával. :D Istenit ettünk!!!! (video: https://plus.google.com/u/0/photos/116032528802509452686/albums/5924222668342649281/5930607168338956514?pid=5930607168338956514&oid=116032528802509452686)

 

 

Majd cukrászádát kerestünk és ettünk két hatalmas fánkot. Összefut a nyál a számban ha rágondolok. Legközelebb felvásárlom az egész készletet.

Tervezett programjaink a KÖZELjövőben:

- hétvégén FoodPArty, ahova gulyással és lángossal készülünk. 

- Liverpool Beatles kirándulás jövő hétvégén

- BLUE KONCERT október 27-én. Vááááááááááááááááááááááááááá.

- Állatkert, hogy kicsit hazatérjünk!!!

- SeaWorld.

- Nomeg a Disney jégtánc!!!! *o* :D :D

 

XoXo

É.