Nagybevásárlás. csapó kettő

2013.09.15 10:30

Szépjónapot mindenkinek!

 

Éva kollegináával megtárgyaltuk a dolgokat, és ugy döntöttünk, higy lehetetlen minden napounkkat leirni.. meg már igy is majdnem egy héttel le vagyunk maradva. Szóval innentől fogva csak az iviccesebb, leirandásra méltó részeket fogjuk megosztani veletek :)

 

Ilyen volt például a múlt vasárnapi nagybevásárlás. Elindultunk otthonról a piros kis bőröndömmel és hogy majd megveszünk egy két cuccot. Aztán út közben meg nem tudom miért, de elkapott minket a harci ideg, hogy mi aztán nem foguk 3 naponta bebuszozni a városba és mindig megvenni a cuccoka.. és igy jött a nagybevásárlás ötlete.. nem is nagy .. óriási! Úgy kell elképzelni, mikor mi otthon bevásárolunk nyaralás előtt.. 3 karton víz, 3 kiló kegyét zöldségek, gyümölcsök, rengeteg nachos... yoghurtok,krumplim hagyma, élesztő.. minden ami kell. Évi egyszer elment asszem pont élesztőt keresni.. engem meg ott hagyott a bevásárlóközpont közepén a jól megpakolt kosárral. Ha nem három, akkor egy ember sem röhögött pofán mikor megláttak hogy ott támasztom az az óriás monszumot... az egyikk még nagy pofával közölte is hogy 'Nice.. nice'...

A pénztárnál elkaptunk 3 némert erasmusos csajt, akik segítették hazacipelni a dolgokat. Nélkülük nemtudom hogy hogy jutottunk volna haza. (Tele kisbőrönd, 2 óriási szatyor, + 3 katron víz)

De legalább azóta se voltunk vásárolni.

 

Este pedig kezdötökk a Freshers week. Már mindenki erre volt rápörögve mióta itt vagyunk. 9 körül jötttek hozzánk a drinking roomba egy kis játékra.. (voltunk kb 20an) aztán innen közösen mentünk le a sensen bárba, ahol sokkal nagyobb party várt minket, mint amire számítottam. Lézerfények, füstgép, regetek ember, tánc, minden ami kell. Egész este táncoltunk, röhögtünk, ismerkedtünk... egészen zárásig. És itt jön a probléma.. az ZÁRÁS. Angliába már 1 után lövik a pizsit.... Fura volt nagyon. De ez hol akaály? Erre való a drinking room. a Spanyol haverokkal ott folytattuk és abba sem hagytuk hajnalig.

 

to be continue...

 

A.