nagybevásárlás

2013.09.09 10:00

Második nap reggel felébredtünk korgó hassal, sajgó fejjel, és rájöttünk hogy a hüttőnk olyan üres, mint a csokinyuszi belseje... Igy hát nem volt mit tenni, össze kellett szednünk magunkat, és elindulni befelé a városba. Elkaptuk a 18as buszt, és meg sem álltunk az ALDI-ig (Keri, ha olvasod a blogot, igen... az aldiba mentünk! :D) Naszóval ott bevásároltunk kb 1 óra alatt, de rájöttünk, hogy az Aldi nem elégiti ki eléggé vágyainkat, ezért átkaptattunk a híres neves Sainsbury's-be, ott ismét elköltöttünk nem kevés pénzt, de muszáj volt mert Adrienn drága még kanalat sem hozott magával otthonról (jelentem azóta sincs kanalam, az egyik spanyol lányét használom egészséggel). A vásárlás végére 3 óriási szatyrunk lett. Csatlakozott hozzánk Anita meg Rita és közösen összehoztunk 5 táskát. Ez mind szép és jó volt egészen addig, amig rá nem jöttünk, hogy még midnig nem működik a lift. 

De ugye az óvónénik kreatívak (legalább is azt mondják az okosabbak)... Így a 4 magyar óvónő jelölt felvette a kígyóalakzatot: Anita, a magabiztos szőke vezette a sort, a két gyengeláncszem (Adrienn és Éva) volt középen, a végén meg Rita, az önfeláldozó próbált minket feljebb tuszkolni. Ezt ugy képzeljétek el, hogy táskákkal középen össze voltunk kötve.... siralmasan nézhettünk ki :D

Felértünk az ötödikre. MEGVÁLTÁS!! Úgy döglöttünk le az ágyra, mintha minimum a Kékest másztuk volna meg :D

 

Aztán jött az első főzés. Foghagymás lisztes hal, rizibizivel.

Elképesztően finomra sikeredett. Nem tudom hogy csinálátuk, de az olcsó hal, és a mikrós rízs ellenére nagyon finom volt.

 

Jóllakva,nem tudtuk mit cisnáljunk magunkkal. Aztán kipattant a fejünkből, hogy az előző éjjelből kiindulva, csinálni kéne egy Party szobát, mert ha még 4 hónapig ilyen lesz a forgalom nálunk, akkor biztosabb, ha az ágyak külön szobába vannak elpakolva. Így megfogtuk az egyébként vasból készült ágyamat és kb 15 perc alatt, de áttuszkoltuk Évihez. Az íróasztalok, a fotelek meg a székek meg mentek a másik szobába. És így elkészült a Sleeping Room és a Drinking Room.

 

Még jó hogy megcsináltuk, mert este ismét jött egy kisebb csorda hozzánk. De ezt már Évi fogja megosztani veletek.

Én ennyi voltam mára.

Legyetek jók ha ...... tudtok ;)

 

A.

 

Téma: nagybevásárlás

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása