Returners Week.

2013.10.01 16:13

Kissé beteg lettem. Ahogy itt mondják "Elkaptam a Freshers Flue-t".  De Évi meg az ACC+ADVIL kombó még életben tart. Pont elég erőm van ahhoz, hogy elmeséljem nektek a múlt hetünket. Ha azt hinnétek, hogy a a gólya héttel vége volt a mulatozásnak.. nagyon tévedtek. Azzal a kivétellel, hogy a héten megkezdődtek az óráink is.  

 

Hétfőn nem volt óránk, este volt a 90-es évek party, de mivel másnap óránk volt reggel 9kor ezért, csak éjfélig maradtunk, amugy sem voltak sokan. Csak beszélgettünk egyet a többiekkel aztán feljöttünk alukálni.

 

Kedd - legeslegelső óra: Education in early years. Ha magyarul akarjuk mondani, akkor "oktatás az eslő években" (nyersfordítás: Adrienn Gáspár)

Az óra fennt volt a könyvár második emeletén egy üveges terembe. Gyönyörű hely. Az órát Debbie és Jane tartotta, akik, ahogy a LóthLilla kolegina mondaná "Tündérmogyoróbékakirályfilányok". Egyszerre megismertek minket, mert már beszélgettünk velük egy jót tavaly Sopronba, mikor meglátogatták egyetemünket. Nagyon kedvesen voltak velünk, mondták, hogy szóljunk ha gyors a tempó vagy ha nem értünk valamit. Ez az óra olyan, mint otthon a pedagógia órák Varga László tanár Úrral. Csak midnen angolul, ami sokkal de sokkal nehezebbé teszi a dolgokat. De Debbie és Jane rengetek humort, interaktív dolgokat tesznek bele a dologba és így much more élvezhetőbb a dolog. Hazajöttünk és kidőltünk.  

Este egy kis senses bar, ahol DJ Battle volt. Szintén nem huztuk sokáig. De Liam, a sport ügyek intézője az egyetemen közölte velünk, hogy sikerült időpontot találni a röplabdának. Ugyanis eddig nem volt az egyetemen röpi. És akkor jöttek a magyar lányok... már egy hete rágtuk a fülét, és tessék itt az eredménye. Keddenként fél9-10ig miénk a tornaterem. Ingyen.

 

Szerda

Aludtunk amíg lehetett! Délután egy kis gym, aztán készülés az estére. PopWorld! Again! Ja és még előtt emlékszem Évi fincsi vacsijára. Hmmmm... piritott tészta.. szója szósszal. Soksoksok pirított zöldséggel. :D Kár h nem szeretem a kínait :D (de téged szeretlek Évi :)

Na szóval PopWorld! Egyenpóló. Az összes Newman-es diák rózsaszín pólóba virított. A fiúk is. Ez volt a belépő a VIP szektorba. Zene - régi pop rock számok, mint Backstreet Boys, S Club 7.. stb. Azok a jó kis énekelhető számok :)  Tele volt a hely héliumos lufikkal. Anitával egymásra néztünk.. és már nem volt visszaút.. sorba szedtük  le a lufikat és szivtuk be a héliumot mint az óvodások! Élveztük nagyon! :)

Csak mint mindig most is 2kor bezár a bazár. De nem is volt baj, mert másnap óránk volt reggel.

 

Csütörtök

Ismát suli, ismét egy 2 és fél órás óra. Children Literature (gyermekirodalom). Kicsit kókadtan, de nagy izgalommal ültünk be az órára! Évi nagyon élvezte, nekem kicsit rossz volt, hogy nem tudtam nagyon hozzászólni a dolgokhoz, nem azért mert nem tudok megszólalni angolul, hanem mert egyszerűen nem ismertem azokat az angol gyerekkönyveket, amikről ment a beszélgetés. Olyanokről volt szó, hogy neked kis korodben ezt vagy ezt olvasta édesanyád, meg hogy kedvenc íród, mondtam volna én a Móre Ferencet meg a Bicebócát, de nem hiszem hogy értették volna a dolgot. Na mindegy.Igyekszem felzárkózni angol irodalom terén! :)

Este: Senses bar - Ének verseny. Olyan volt, mint egy kis min X-faktor. Zsűrivel, öltönyös műsorvezetővel, kisfilmekkel a versenyzőkről. Nagyon komoly volt! :) Egyik britt lány is énekelt, akivel jóba lettünk (Jodie). Másodiklett! :)

 

Péntek

Kínos, de foggalmam sincs mit csináltunk pénteken. Nem emlékszem. Eszte volt egy St. Trinians néven futó buli, ahol mindekinek sulis engyenruhába kellett mennie :D persze mi nem abban mentünk, mivel nem volt s efehér ingünk, se nyakkendőnk. Meg nem is volt annyira jó a bulika. Korán fenn voltunk már a szobába és alukáltunk.

 

 

Ennyi voltam mára. Keresen valahol egy orrspay-t mert már nem kapok levegőt! Meg kezd elműlni a sprepsils hatása. De nem feküdhetek ki. Este röpi van! wuuuh-wuuuuh :)

 

Jövünk amint tudunk. 

 

xoxo

 

A.